Ons verhaal

We zijn er voor iedereen die geniet van het ontdekken van de wereld. Reizigers die gepassioneerd hun reiservaringen en -tips delen. En reizigers die zich daardoor laten inspireren voor hun volgende reis en hun reisplan daarop baseren.

We hebben graag contact met onze gebruikers, zodat we de beste ervaring op de website en community kunnen blijven bieden. We zijn altijd in ontwikkeling en we streven iedere dag naar de beste versie van onszelf – en ons platform.

Alle reisverhalen op expplr zijn geschreven door reizigers die uit enthousiasme voor reizen hun persoonlijke ervaringen delen. Word ook lid van de community.

De reis die is afgelegd om expplr te brengen tot waar we vandaag staan is -nu al- onvergetelijk. En er is geen eindpunt; we bruisen van nieuwe ideeën in de verdere reis!

We zijn graag een betrokken partner in de marketing van jouw product of dienst, mits gerelateerd aan de reisbranche en passend bij ons. Ook staan we open voor interviews of andere bijdragen in de media.

De wereld ontdekken is geweldig, maar
daarmee laten we ook onze voetafdruk achter

Duurzaam reizen

Onze liefde voor reizen is niet te stoppen, maar dat doen we wel verantwoord. We willen namelijk dat volgende generaties ook kunnen genieten van de prachtige natuur en culturen die de wereld rijk is.

CO2-neutrale hosting

Google loopt voorop op het gebied van energie-efficiëntie en zet zich in voor CO2-neutraliteit. 100% van de energie die Google gebruikt komt van natuurlijke bronnen. Daarom gebruiken we Google's servers.

Lokale projecten

We geloven in de kracht van lokale ondernemers. Zij maken direct impact op de economie door te voorzien in banen en perspectief. Voor ieder nieuw reisverhaal investeren we 10 euro in een lokaal project.

Stuur ons een bericht

't Is leuk iets van je te horen!

Contactformulier

Help ons groeien


Warning: Undefined array key "true" in /home/customer/www/expplr.com/public_html/wp-content/plugins/give/includes/forms/template.php on line 2132
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €5,00

Je (éénmalige) donatie komt ten goede aan de ontwikkeling van expplr.